Naar boven
Slijtlagen voor langdurige bescherming
Slijtlagen

Slijtlagen voor langdurige bescherming

Wilt u uw vloer beschermen met slijtlagen? Bij WB Bouwtechniek hebben wij jarenlange ervaring in het aanbrengen van slijtlagen op locaties. Zeker op locaties waar de belasting hoog is en er veel bezoekers komen zijn slijtlagen aan te raden. Om de levensduur van vloeren en constructies te verhogen moeten de slijtlagen aan bepaalde eisen voldoen. Zo moeten de vloeren voldoende slipweerstand hebben en de ondergrond een goede hechting. Als het team van WB Bouwtechniek nieuwe slijtlagen aanbrengt bent u verzekerd van een duurzaam product met een hoge stootvastheid. Door het toepassen van slijtlagen gaat de vloer langer mee en is deze voorzien van goede kwaliteit. Dit komt doordat wij hiervoor gebruik maken van hoogwaardige producten en materialen.

Meer informatie over slijtlagen

Wilt u meer weten over slijtlagen die wij kunnen leveren? Wij kunnen slijtlagen realiseren waardoor u jarenlang plezier zult hebben van uw vloer. Bekijk ook eens de informatie op de website om meer te weten te komen over de mogelijkheden.

  • Wilt u een vloer voor uw badkamer of bijkeuken? Dan is een anti-slip coating aan te raden. Deze zijn speciaal ontwikkeld voor natte ruimtes.
  • Of zoekt u een vloer voor uw garage? Dan is een anti-statische coating geschikt.

Kies voor een vloercoating van WB Bouwtechniek en profiteer van langdurige bescherming. WB Bouwtechniek is gespecialiseerd in het aanbrengen van slijtlagen en staat graag klaar voor klanten.

Maak a.u.b. uw keuze:

WB Bouwtechniek B.V. logo
WB Bouwtechniek B.V.
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring