Naar boven

Beton reparatie

Beton reparatie tekst links

Door diverse oorzaken van buitenaf kan er schade ontstaan aan beton. WB Bouwtechniek beschikt over de expertise, personeel, en materieel om betonconstructies te repareren, beschermen en onderhouden. Elke schade vraagt om zijn eigen aanpak. Door onze ervaring is het mogelijk om een herstelplan te ontwikkelen, passend bij het probleem. Of het nu gaat om kleine beschadigingen of grote, wij komen met een duurzaam plan.

Oorzaken

Betonschades kunnen meerdere oorzaken hebben. Het is daarom noodzakelijk eerst een juiste diagnose te stellen en hier de reparatiemethode op af te stemmen. De meest voorkomende oorzaken zijn:

  • Mechanische schade
  • Carbonatatie schade
  • Chloride schade
  • Vorst- en dooizoutschade
  • Chemische aantasting

Door aantasting van beton ontstaat schade die nadelige gevolgen kan hebben voor de stabiliteit en het esthetisch aanzien van het bouwdeel. Vakkundige reparatie en conservering waarborgen de duurzaamheid van dit bouwdeel voor de toekomst.

WB Bouwtechniek B.V. logo
WB Bouwtechniek B.V.
Beton reparatie tekst rechts

Technieken

Handmatig repareren vindt plaats wanneer sprake is van geringe schade aan de betonnen constructie. Bij grotere schades worden andere technieken toegepast zoals het aanbrengen van spuitbeton of injecties.

Wilt u meer informatie over onze diensten? Of een afspraak voor een oriënterend gesprek? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

WB Bouwtechniek B.V. logo
WB Bouwtechniek B.V.