Naar boven

Beton renovatie

Beton renovatie tekst links

Beton is een veel toegepast materiaal in de bouw. Zonder de toepassing van dit materiaal zou de bouw van vele constructies onmogelijk zijn. Beton is een sterk en duurzaam product. Desondanks kan ook beton te maken krijgen met schade door onder andere brand, erosie, regen, vorst en ontwerpfouten.  Het renoveren dan deze materialen is dan ook van essentieel belang voor de levensduur van de constructie.

Aangetast beton kan op verschillende manier worden beschermd en gerepareerd. Het renoveren van beton is een aparte discipline binnen ons vakgebied. WB Bouwtechniek beschikt over de vakkennis op dit gebied en blijft investeren in uitbreiding van onze apparatuur en kennis.

WB Bouwtechniek B.V. logo
WB Bouwtechniek B.V.
Beton renovatie tekst rechts

Betonrenovatie start met een analyse van de ernst en de aard van de schade. Er kunnen namelijk diverse oorzaken ten grondslag liggen aan betonschade. Een veel voorkomend probleem is corrosie. Maar ook onjuiste betonmortel en aanrijschade kunnen een oorzaak zijn. Beton beschermt normaal gesproken het staal tegen corrosie. Door invloeden uit het milieu kan beton beschadigd raken waardoor de corrosiebescherming verloren gaat. Met de juiste reparatiemethode wordt dit probleem verholpen.

WB Bouwtechniek B.V. logo
WB Bouwtechniek B.V.