Naar boven

Vochtbestrijding

Vochtbestrijding tekst links

Minerale bouwdelen, zoals metselwerk en beton, kunnen efficiënt behandeld worden tegen aantasting van water door middel van vochtbestrijding. Vochtbestrijding is een specialistisch vak wat samen hangt aan verschillende factoren zoals de ligging van het pand, de leeftijd en de isolatie. Dit kan allemaal meespelen voor de oorzaak van een vochtprobleem. WB Bouwtechniek kan aan de hand van een onderzoek een diagnose stellen voor vochtbestrijding.
 
Hoe herkent u een vochtprobleem?

  • Vochtige muren
  • Loslatend behang
  • Aantasting van stucwerk
  • Water in de kelder
  • Rotten van vloerbalken
WB Bouwtechniek B.V. logo
WB Bouwtechniek B.V.
Vochtbestrijding tekst rechts

Wanneer u één of meerdere van bovenstaande signalen ziet kunt u contact met ons opnemen. Het is van groot belang om de hoge luchtvochtigheid terug te brengen. Dit heeft namelijk invloed op uw gezondheid en voorkomt bijbehorende problemen, waardoor veel geld en ergernis worden bespaard.

Werkwijze

Voordat wij uw woning optimaal kunnen beschermen tegen vochtproblemen gaan wij eerst uw situatie in kaart brengen. Vervolgens wordt er een techniek gekozen die het beste bij dit probleem past. Door onze jarenlange ervaring en expertise bieden wij voor elk vochtprobleem een passende oplossing.

WB Bouwtechniek B.V. logo
WB Bouwtechniek B.V.
Projecten VOCHTBESTRIJDING
WB Bouwtechniek B.V. logo
WB Bouwtechniek B.V.