Naar boven

Kunststofvloeren

tekst-links kunstofvloeren

Aan een vloer voor uw woning worden andere eisen gesteld dan aan een bedrijfsvloer. Een magazijn vloer heeft andere functie eisen dan een vloer voor in uw badkamer. Kunststof vloeren hebben veel toepassingsmogelijkheden en worden gebruikt voor verschillende projecten. WB Bouwtechniek is gespecialiseerd in industriële en decoratie kunststofvloer systemen en kent de geheimen van iedere vloer.  Van de juiste stroefheid tot de beste afdichting, van de sterkste laag tot de mooiste afwerking. Wij hebben kennis, ervaring en technieken om kwaliteit te kunnen garanderen.

 
In de afgelopen jaren hebben wij ons gespecialiseerd in verschillende typen vloeren en:

  • Impregnering
  • Coatings
  • Anti-slipvloeren
  • Gietvloeren
  • Smeervloeren
  • Siergrindvloeren

Kunststofvloeren bieden bescherming tegen mechanische en chemische invloeden. Daarnaast maken aandacht voor het milieu, evenals praktische en esthetische redenen dat er een groot aanbod is. WB Bouwtechniek heeft voor iedere toepassing een passende oplossing. Wij werken uitsluitend met erkende leveranciers. Door het bewaken van deze kwaliteit leveren wij uitsluitend vakwerk.

WB Bouwtechniek B.V. logo
WB Bouwtechniek B.V.
Tekst rechts kunstofvloeren

Vloerafwerking

De vloerafwerking is de laag die over de ondergrond gelegd wordt en moet voldoen aan verschillende criteria. De mogelijkheden zijn enorm, zo zijn er alleen al kunststof vloeren in allerlei stijlen, kleuren, materialen en structuren. Afhankelijk van uw wensen wordt er een vloer gekozen die het beste bij u past. De vloerafwerking die wij leveren zorgt voor een beter leefmilieu en een hygiënische en veilige werkvloer.

Wilt u uw woonkamer of slaapkamer een andere uitstraling geven? WB Bouwtechniek heeft een groot aantal types kunststof vloerafwerking systemen voor verschillende toepassingen.

WB Bouwtechniek B.V. logo
WB Bouwtechniek B.V.