Naar boven

Gevel reiniging

Gevelreiniging tekst links

Gevels hebben veel te lijden door de verschillende weersinvloeden. De negatieve gevolgen hiervan beïnvloeden de duurzaamheden en verslechten het aanzicht. WB Bouwtechniek beschikt over diverse technieken om uw gevel weer in oude staat te krijgen, zoals:

  • Reiniging
  • Hydrofoberende impregneringen
  • Pleistersystemen
  • Verf en afwerkingsystemen
  • Voeg reparatiesystemen

Een gevel is bepalend voor een goede eerste indruk van uw woning of bedrijfspand. Doordat de materialen van gevels vervuilen kan dit grote gevolgen hebben voor de uitstraling. Door middel van reiniging wordt een woning of pand professioneel schoongemaakt.

WB Bouwtechniek B.V. logo
WB Bouwtechniek B.V.
Gevelreiniging tekst rechts

Afhankelijk van de vervuiling wordt gekeken welke methode het beste resultaat geeft. Wij werken met een aantal reinigingsmethodes die het materiaal zelf niet aantasten en niet schadelijk zijn voor het milieu. Tijdens het vaststellen van de juiste methode wordt er gekeken naar de mate van vervuiling. Maar ook aspecten zoals: bereikbaarheid en opbouw spelen een rol.

Heeft u last van schimmel, vorstschade of mos vorming? Laat uw gevel impregneren door WB Bouwtechniek en wij zorgen ervoor dat deze geen vocht meer kan opnemen. Het vuil spoelt samen met het water mee de gevel af en kan zich niet meer hechten aan uw gevel.

Laat uw gevel door ons renoveren en geniet van duurzaamheid en een betere uitstraling. Dit heeft een gunstig effect op uw woongenot en op de waarde van uw woning.

WB Bouwtechniek B.V. logo
WB Bouwtechniek B.V.