Naar boven

Line X

Line-X Tekst links

Line X voor optimale bescherming van uw zwembad, vloer of sprinklerbak of alle metalen en kunststof ondergronden.

Bepaalde oppervlakten beschermen tegen stoten en krassen met Line X? Wilt u Line X aan laten brengen op carrosserieën, binnenzijde en buitenzijde van voertuigen,  machines, installaties, vloeren of andere oppervlakten? Schakel dan de hulp van WB Bouwtechniek in. WB Bouwtechniek is gespecialiseerd in Line X en brengt dit op een uiterst zorgvuldige en vakkundige manier op verschillende oppervlakten aan. Line X kan op vrijwel elke gewenst oppervlak, waaronder metaal, glasvezel, hout en aluminium, aangebracht worden. Veel van onze klanten kiezen voor Line X omdat deze zorgt voor optimale bescherming. Wilt u Line X gebruiken op trailers, rollbars of bumpers? Of bent u op zoek naar bescherming voor industriële machines en installaties? WB Bouwtechniek beschikt over een team specialisten die veel kennis hebben van Line X. Graag geven wij u advies en bekijken we welke coating het beste bij uw wensen en het product past. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Uw wensen staan bij ons centraal.

Voordelen Line X

Line X is een geliefd product onder onze klanten. Zo wordt Line X veelal ingezet om oppervlakten optimaal te kunnen beschermen. Zo zorgt Line X voor bescherming tegen stoten, roest, slijtage, weertypen en corrosie. Naast optimale bescherming zorgt Line X voor een nieuwe look. Line X biedt verschillende voordelen:

  • Bescherming
  • Nieuwe look
  • Droogt snel
  • Op diverse oppervlakte toepasbaar

Zo hebben wij het al op vele zwembaden, vijvers, wateropslag bakken, sprinklerbakken, vloeren, gevelbeplating, laadvloeren van vrachtwagens, opslag bakken tevens pontons, laadkleppen van dockschelters, damwanden en vloeren van pick-ups aangebracht.  

WB Bouwtechniek B.V. logo
WB Bouwtechniek B.V.
Line-X Tekst rechts

Line X op maat

Als u Line X wilt aan laten brengen heeft u keuze uit diverse diktes en kleuren. Afhankelijk van de functie van de vloer wordt er een passende coating gekozen. Doordat wij veel werken met Line X zijn wij op de hoogte van de kenmerken, voordelen en verschillen. Wij hebben jarenlange ervaring in coatings en weten welke geschikt is voor uw situatie, wensen en omgeving. Line X heeft vele kwaliteiten en voordelen voor het leveren van bescherming in diverse branches.

Eigenschappen Line X

Zorgen voor optimale bescherming van verschillende objecten? Kies dan voor Line X. Line kan om ethische en functionele redenen toegepast worden. Afhankelijk van de voorbewerking en ondergrond kan deze een verschillende uitstraling krijgen. Daarnaast biedt Line X diverse voordelige eigenschappen zoals: voorkomen van roest, onderhoudsvrij, eenvoudig te reinigen en zorgt voor een hoge waterdichtheid. Hierdoor is Line X op vrijwel elke oppervlak aan te brengen. Meer informatie over Line X? Neem contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar. WB Bouwtechniek levert Line X van de hoogste kwaliteit. 

 

WB Bouwtechniek B.V. logo
WB Bouwtechniek B.V.