Naar boven
Homepage tekst in cirkel

WB Bouwtechniek B.V. is een deskundig en dynamisch bedrijf op het gebied van  bouwconstructies.

WB Bouwtechniek B.V. logo
WB Bouwtechniek B.V.

Home

Tekst-links

Welkom op de website van WB Bouwtechniek BV. WB Bouwtechniek is een deskundig en dynamisch bedrijf op het gebied van bouwconstructies. Al jaren werken wij met enthousiasme aan uiteenlopende projecten en zijn wij dé specialist op het gebied van bouwtechnische toepassingen. Of het nu gaat om reparatie, reiniging of restauratie, met een grote diversiteit aan activiteiten voor bedrijf en particulier leveren wij oplossingen op maat.

De degelijkheid van een gebouw in relatie tot de constructie, materiaal en kwaliteit na enige gebruiksduur, vormen een belangrijk onderdeel. Wilt u uw woning of bedrijfspand laten verbeteren? Onze vakkundige medewerkers beschikken over de juiste kennis en kunde om dit proces te begeleiden. Hierbij kunt u denken aan:

  • Het behandelen van zwembaden
  • Het spuiten van polyurea systemen
  • Herstelmethodieken voor beschadigde betonvloeren
  • Het repareren van betonschade
  • Het constructief en/of waterdicht injecteren van scheuren
  • Het impregneren van steen en beton voor verschillende doeleinden
  • Het reinigen van bouwdelen, zowel inpandig als daarbuiten
  • Het saneren van lekkende kelders
WB Bouwtechniek B.V. logo
WB Bouwtechniek B.V.
Tekst-rechts

Naast de eerder genoemde werkzaamheden kunt u bij WB bouwtechniek ook terecht voor een probleemanalyse of een technisch advies. Elk renovatietechnsich probleem zien wij als een uitdaging waarvoor wij, vanuit een creatief oogpunt, een passende oplossing zoeken.

Voor ons zijn vertrouwen, transparantie en ontwikkeling erg belangrijk. In de loop van de tijd zijn de materialen en reparatiemethodieken aan nieuwe ontwikkelingen in de branche aangepast en verbeterd. Daarnaast draagt WB bouwtechniek zelf ook voor een grote mate bij aan innovatie zonder daarbij de beproefde oude methodieken niet uit het oog te verliezen.

De werkzaamheden worden naadloos op de wensen van de opdrachtgever aangesloten. Hierbij kunt u zien waar wij mee bezig zijn. Al onze opdrachtgevers, van een vastgoedbeheerder tot een overheidsinstantie, kunnen bij ons profiteren van vakmanschap en een grote mate van betrokkenheid. Zaken waar u als opdrachtgever direct belang bij heeft.

WB Bouwtechniek B.V. logo
WB Bouwtechniek B.V.