Naar boven
Gevelreiniging door WB Bouwtechniek
Gevelreiniging

Gevelreiniging door WB Bouwtechniek

Heeft u last van vervuiling op uw gevel? Wilt u deze vervuiling laten verwijderen? Maak dan een afspraak voor gevelreiniging met WB Bouwtechniek. Als jong en dynamisch bedrijf is WB Bouwtechniek gegarandeerd de juiste partner op het gebied van gevelreiniging. Door de jaren heen hebben gevels veel te lijden onder de weersomstandigheden in ons land. Door:

  • regen
  • hagel
  • wind
  • sneeuw
  • zon

kan het aanzicht van de gevel verslechtert worden. Als u niet tijdig kiest voor gevelreiniging kan dit grote gevolgen hebben voor het pand. Wilt u dat uw woning er weer representatief uit ziet? Uw woongenot verhogen? Maak dan een afspraak voor gevelreiniging. Met gevelreiniging geven wij uw gevel weer de verzorgde uitstraling terug. Daarnaast zorgt gevelreiniging voor behoud van de woning en een langere levensduur.

Diverse redenen voor gevelreiniging

Afhankelijk van de vervuiling wordt gekeken welke methode het beste resultaat geeft. Wij werken met een aantal reinigingsmethodes die het materiaal zelf niet aantasten en niet schadelijk zijn voor het milieu. Tijdens het vaststellen van de juiste methode wordt er gekeken naar de mate van vervuiling. Maar ook aspecten zoals: bereikbaarheid en opbouw spelen een rol. Heeft u last van schimmel, vorstschade of mos vorming? Laat uw gevel impregneren door WB Bouwtechniek en wij zorgen ervoor dat deze geen vocht meer kan opnemen. Het vuil spoelt samen met het water mee de gevel af en kan zich niet meer hechten aan uw gevel. Laat uw gevel door ons renoveren en geniet van duurzaamheid en een betere uitstraling. Dit heeft een gunstig effect op uw woongenot en op de waarde van uw woning.

Maak a.u.b. uw keuze:

WB Bouwtechniek B.V. logo
WB Bouwtechniek B.V.
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring