Naar boven
Troffel vloeren van epoxy en grind
Troffel vloeren

Troffel vloeren van epoxy en grind

Is uw vloer aan vervanging toe? Zoekt u een stijlvolle, strakke vloer die veel belast kan worden? Bekijk dan eens het aanbod troffel vloeren van WB Bouwtechniek. Troffel vloeren leveren wij al vele jaren aan verschillende opdrachtgevers. Onze opdrachtgevers die op zoek zijn naar strakke, moderne en naadloze vloer bieden wij speciale troffel vloeren aan. Troffelvloeren die wij leveren worden gemaakt van epoxy en grind. Afhankelijk van de wensen van de klant worden troffel vloeren met speciale lak afgewerkt. Dit is niet alleen mooi maar ook handig voor het afstoten van vuil. Hierdoor heeft vuil en vloeistof geen kans om de troffel vloeren binnen te dringen.

Specialiteit troffel vloeren van WB Bouwtechniek

Troffelvloeren worden ook wel mortelvloeren genoemd en bestaat uit fijngemalen grind- of kwartskorrels die samengebonden worden door een epoxy kunsthars. Het epoxy maakt de vloer erg sterk en krijgt in combinatie met de coatingslagen zijn specifieke vloeistofdichte karakter. Troffelvloeren worden toegepast in:

  • keukens
  • douche- en toiletruimtes
  • horecagelegenheden
  • industriële omgevingen

Deze populariteit heeft vooral te maken met de slijtvastheid en het hygiënische karakter van de vloer. Het team van WB Bouwtechniek is gespecialiseerd in het aanbrengen van troffel vloeren. Voordat wij troffel vloeren aanbrengen moet u zelf een keuze maken uit kleuren. Troffel vloeren zijn verkrijgbaar in een oneindige combinatie mix varianten. Wilt u graag één kleur om een strak interieur te creëren? Wij maken dit mogelijk. De werkzaamheden worden naadloos op de wensen van de opdrachtgever aangesloten. Meer informatie? Neem gerust contact op.

Maak a.u.b. uw keuze:

WB Bouwtechniek B.V. logo
WB Bouwtechniek B.V.
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring