Naar boven
Coatings spuiten op locatie verzorgd door WB Bouwtechniek
Coatings spuiten

Coatings spuiten op locatie verzorgd door WB Bouwtechniek

Wilt u uw zwembad of glijbanen voorzien van een nieuwe kleur? Uw boot beschermen tegen weersinvloeden? Of uw vloer voorzien van een onderhoudsbeurt? Maak dan een afspraak om coatings op locatie te laten spuiten met WB Bouwtechniek. WB Bouwtechniek is specialist in coatings spuiten op locatie en staat graag voor u klaar. Als wij coatings spuiten op locatie, maken wij gebruik van de hoogwaardige producten van WB Coatings. WB Coatings levert corrosiewerende producten voor vele toepassingen in diverse marktsegmenten, zoals de zee- en binnenscheepvaart, recreatievaart, offshore-industrie, staalindustrie en beton- en waterbouw.

Het spuiten van diverse coatings, zoals polyurea

Coatings spuiten op locatie kunnen om diverse redenen worden gedaan. Afhankelijk van de ondergrond en voorbewerking kunnen we hiermee een gewenste uitstraling creëren. WB Bouwtechniek maakt steeds meer gebruik van Polyurea. Polyurea is een snel uithardende coating die inzetbaar is als slijtvaste en vloeistofdichte beschermlaag voor verschillende toepassingsmogelijkheden. Polyurea kan worden toegepast op vele ondergronden waaronder:

  • beton
  • metaal
  • hout
  • isolatiematerialen

WB Bouwtechniek is gespecialiseerd in toepassen van deze speciale coating. En nu ook op locatie! Maak een afspraak en bekijk wat de mogelijkheden zijn.

Maak a.u.b. uw keuze:

WB Bouwtechniek B.V. logo
WB Bouwtechniek B.V.
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring