Naar boven
Polyurea coating op locatie door WB Bouwtechniek
Polyurea op locatie

Polyurea coating op locatie door WB Bouwtechniek

Wist u dat WB Bouwtechniek steeds meer gebruik maakt van Polyurea, en met name polyureay hotspray op locatie? Polyurea is een snel uithardende coating die inzetbaar is als slijtvaste en vloeistofdichte beschermlaag voor verschillende toepassingsmogelijkheden. Polyurea wordt veel ingezet door de goede eigenschappen:

  • Sterk
  • Slijtvast
  • Naadloos aan te brengen
  • Snelle droogtijd

Polyurea Hotsprays kunnen worden toegepast op vele ondergronden waaronder beton, metaal, hout en isolatiematerialen. WB Bouwtechniek is gespecialiseerd in toepassen van deze speciale coating. Polyurea kan worden toegepast op diverse producten en ondergronden. Hierbij kunt u denken aan het waterdicht maken van zwembaden, vijvers, wateropslag bakken, sprinklerbakken, vloeren, gevelbeplating, laadvloeren van vrachtwagens, opslag bakken tevens pontons, laadkleppen van dockschelters, damwanden en vloeren van pick-ups. Met Polyurea kunnen ook onderdelen van bouwconstructies efficiënt behandeld worden tegen aantasting van water. Polyurea biedt namelijk optimale bescherming tegen slijtage, stoten, roest, corrosie en weertypen.

Voordelen polyurea hotspray

Polyurea Bouwtechniek zijn hoog reactief en harden binnen enkele seconden uit. Polyurea hotspray biedt door deze eigenschap direct resultaat tijdens de uitvoering en is daardoor al na enkele minuten beloopbaar. De mechanische en chemische eigenschappen van Polyurea liggen op een hoog niveau waardoor deze een zeer ruim toepassingsgebied hebben. Zo heeft het elastische en sterke eigenschappen en is het uitermate geschikt voor naadloze en lekdichte afwerking, slagvast en scheur overbruggend. Polyurea is een coating dat ongekende mogelijkheden biedt. WB Bouwtechniek heeft veel ervaring in het aanbrengen van Polyurea en geeft uw objecten hiermee een nieuwe look en optimale bescherming.

Polyurea als verspuitbare slijtlaag

Polyurea wordt met behulp van speciale spuitapparatuur aangebracht, en nu ook op locatie. WB Bouwtechniek is een gespecialiseerd bedrijf en beschikt over deze apparatuur. Afhankelijk van de omgeving en de situatie worden de juiste verwerkingmiddelen ingezet. De hotspray Bouwtechniek zijn oplosmiddelvrij en volgen naadloos de ondergrond in combinatie met goede eigenschappen. Dat kan, voor bijvoorbeeld woningcorporaties/woningbouw en ook attracties, zeer winstgevend zijn. Denk hierbij alleen al aan de snelle droogtijd, zodat loopvoorzieningen aanbrengen overbodig worden. Tweede voordeel is dat de methode zeer duurzaam is, u hoeft het hekwerk niet te vervangen en de levensduur van polyurea is vele malen hoger dan die van poedercoating. Door de goede slijtvaste eigenschap van Polyurea in combinatie met de enorm snelle droogtijd maakt het een uitermate geschikt product voor het beschermen van onderdelen of ruimtes die onderhevig zijn aan slijtage. Graag staat het team van WB Bouwtechniek voor u klaar met passend advies over de voorbehandeling en Polyurea hotspray coatings. Vooraf brengen wij de situatie in kaart en bekijken we welke techniek het beste ingezet kan worden. Meer weten over dit product of de toepassingsmogelijkheden? Neem contact met ons op.

Maak a.u.b. uw keuze:

WB Bouwtechniek B.V. logo
WB Bouwtechniek B.V.
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring