Naar boven
Epoxy gietvloeren leverbaar in Ede door WB Bouwtechniek
Ede

Epoxy gietvloeren leverbaar in Ede door WB Bouwtechniek

WB Bouwtechniek is o.a. gespecialiseerd in epoxy gietvloeren en levert al vele jaren vloeren aan klanten in Ede en omgeving. Zoekt u een nieuwe vloer voor uw werkplaats of showroom? Een vloer die voldoet aan de gestelde eigenschappen en die jarenlang meegaat tijdens intensief gebruik? Deze epoxy gietvloeren zijn uitgegroeid tot een bekend begrip in Ede en omgeving door de unieke eigenschappen. De vloeren bestaan namelijk uit oplosmiddelvrije gepigmenteerde epoxyharssystemen en hoogwaardige kwartsvulstoffen. Hierdoor krijgen de epoxy gietvloeren unieke eigenschappen die vereist zijn in winkelruimtes en garages. Tegenwoordig worden onze epoxy gietvloeren allang niet meer alleen gebruikt bij bedrijven in Ede en omgeving. De epoxy gietvloeren bieden veel mogelijkheden door de kleurstellingen. Hierdoor ziet u epoxy gietvloeren steeds meer terug in woningen, kantoren en sanitaire ruimtes. Benieuwd waarom de epoxy gietvloeren van WB Bouwtechniek in de buurt van Ede zo populair zijn? Kom dan bij ons langs en ervaar het. Wij laten de soorten epoxy gietvloeren zien en bespreken uw wensen.

Voordelen voor u in Ede van epoxy gietvloeren

Epoxy gietvloeren worden dagelijks geleverd in Ede en omgeving. Door de slagvastheid, vloeistofdichtheid en drukvastheid zijn onze epoxy gietvloeren in de afgelopen jaren erg populair geworden. Niet alleen in kantoren maar ook in woningen kunnen onze epoxy gietvloeren worden toegepast. Wilt u een speciale kleur? Door de mogelijkheden kunnen wij verschillende kleuren epoxy gietvloeren realiseren. Naast deze voordelen bieden onze epoxy gietvloeren in de buurt van Ede vele andere voordelen zoals:

  • Stootvast
  • Weinig onderhoud
  • Minder vochtgevoelig
  • Bijna iedere gewenste kleur
  • Met glans

Als specialist op het gebied van epoxy gietvloeren weten wij als geen ander waar epoxy gietvloeren aan moeten voldoen. Elke ruimte stelt eigen eisen aan epoxy gietvloeren. Wilt u het hoogst haalbare uit epoxy gietvloeren halen? Kies dan voor epoxy gietvloeren bij WB Bouwtechniek in de buurt van Ede. Wij vinden de juiste samenstelling voor epoxy gietvloeren.

Epoxy gietvloeren op maat aangebracht in Ede

WB Bouwtechniek levert epoxy gietvloeren op maat in de buurt van Ede. Onze epoxy gietvloeren die wij leveren in Ede en omgeving zijn zeer duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Door advies op maat kunt u van epoxy gietvloeren optimaal genieten en jarenlang plezier beleven. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn op het gebied van epoxy gietvloeren? Neem dan contact op. De werkzaamheden worden naadloos op de wensen van de opdrachtgever aangesloten. Hierbij kunt u zien waar wij mee bezig zijn. Heeft u interesse in epoxy gietvloeren op maat in de buurt van Ede? Wij maken graag een offerte zodat u weet waar u aan toe bent. Voor epoxy gietvloeren op maat in de buurt van Ede is WB Bouwtechniek beslist uw beste partner.

WB Bouwtechniek B.V. logo
WB Bouwtechniek B.V.
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring