Naar boven
Design vloeren door WB Bouwtechniek
Design vloeren

Design vloeren door WB Bouwtechniek

Wilt u graag design vloeren laten leggen? Beschikt u al over prachtige designvloeren, en wilt u deze op een beschermende manier laten afwerken? WB Bouwtechniek heeft jarenlange ervaring op het gebied van design vloeren en is uitgegroeid tot een bekend begrip. Als specialist op het gebied van design vloeren werken wij al vele jaren met enthousiasme aan diverse projecten. Of het nu gaat om reiniging, afwerking of aanleg van design vloeren, wij bieden oplossingen op maat. In de afgelopen jaren hebben wij ons gespecialiseerd in verschillende typen vloeren en:

  • Impregnering
  • Coatings
  • Anti-slipvloeren
  • Gietvloeren
  • Smeervloeren
  • Siergrindvloeren

Kunststofvloeren bieden bescherming tegen mechanische en chemische invloeden. Daarnaast maken aandacht voor het milieu, evenals praktische en esthetische redenen dat er een groot aanbod is. WB Bouwtechniek heeft voor iedere toepassing een passende oplossing.

Afspraak maken met WB voor de aanbreng van designvloeren

Wilt u uw design vloeren verbeteren? Optimaal beschermen? Wij zorgen ervoor dat deze jarenlang meegaan. Vooraf komen wij graag langs om uw design vloeren te bekijken. In overleg met u zullen we naar een passende oplossing zoeken. Als u kiest voor WB Bouwtechniek bent u verzekerd van kwaliteit en service. De werkzaamheden worden naadloos op de wensen van de opdrachtgevers aangesloten.

Maak a.u.b. uw keuze:

WB Bouwtechniek B.V. logo
WB Bouwtechniek B.V.
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring